tisdag 24 februari 2009

Äntligen sa hela Svenska folket!

Vad vi har väntat! Att det skall ta sån tid att bestämma sig! Jag tycker det var tur att de väntade. Inget kunde komma lägligare med den negativa konjunktur och framtidstro som råder så det är glada nyheter vi behöver. Strunt samma vad det är för nyheter egentligen bara det är positiva nyheter som engagerar folket.

Bröllop är jätteroligt och detta är dessutom ett bröllop av historisk innebörd och det är coolt att få uppleva. Hoppas nu att Daniel pallar trycket från alla journalister och paparazzis. Kungen och Silvia gjorde oväntad grej av nyheten. De spelade helt enkelt in en egen familjevideo med nyheten om att Viktoria och Daniel förlovar sig och lade ut på Youtube! Kungahuset är hot, hot, hot vill jag lova.

Så gott folk, har ni något ni behöver få ut i rapmljuset. Fram med kameran och filma, vad som helst. Lägg ute det på Youtube och vips så är det ute över världen.
Nu skall jag njuta av den kungliga yran ett tag och ser fram emot att vara i hufvudstaden de närmsta dagar nu. Hoppas på positiva vibbar bland folket.


seeyasoonandtakecarelovers

Inga kommentarer: