lördag 28 februari 2009

Äntligen var det Super Friday igen!!

Super Friday After Work inträffar varje fredag i samband med lön. En vecka före eventet meddelas var och när via sms. Mottagaren uppmanas att skicka inbjudan vidare till vänner i sin telefonbok. Vips bildas ett nätverk av sugna After Workare som träffas för en drink efter jobbet i all enkelhet. Ett mycket lyckat event, ryktet sprider sig som en löpeld. Vi har vänner som bor halva året i USA, när de fick höra talas om Super Friday "over there" ville de absolut finnas med på smslistan när de kom hem till Sverige.

Fler och fler deltar på Super Friday och det är så befriande att se en massa trevliga människor komma utan förväntningar, utan att behöva förfesta, bara komma direkt och vara sig själva. Succén tror jag beror på att folk kommer "ouppvärmda" dvs nyktra och träffar andra trevliga människor både nya och gamla bekanta, och att de flesta faktiskt kommer ihåg vad som sägs och görs under kvällen som ofta slutar runt 22-23 för de flesta.

För dem som kör vidare och börjar "festa" är det kanske mer ett läge för "lucköppning" dagen efter. Funderingen kring "dagen efter" skall vi ta vid ett annat tillfälle för det kräver sitt eget utrymme.



loveyaallfriends






Inga kommentarer: