torsdag 5 februari 2009

En rosa kavaj del II

När jag öppnade min e-post idag på morgonen låg där en arg kommentar från "Masjäveln" som påstod sig bestämt veta att rosa inte är en färg för män, oavsett vad det är för plagg! Rosa är fjollvarning påstår han. Tänk va fel ni har killar.....vad är det som gör att killar "dissar" rosa? Är den färgen ett hot eller?

Jag vill bestämt påstå att en man som passar i rosa har en garanterat positiv uppmärksamhetsfaktor från nästan alla tjejer. Det är en raggningsfärg.............hör ni det ....alla ni killar som och raggar! Glöm dejtingsidorna och ta på er en rosa snygg skjorta så skall ni se att ni får napp.

Igår satt en programledare i TV4:s morgonsoffa uppklädd i en urläcker kavaj i färgen rosa! Under programmets gång fick de in massor av kommentarer om färgen på kavajen och de flesta var positiva och de negativa kommetarerna kom nästan utslutande från män och jag förmodar att det var män i medelåldern. Födda 60 och bakåt.

Hur kan man känna sig hotad av en färg??? Hallå vakna!!

Sitter på tåget till Stockholm och ser ut över folkhavet, tåget är nämligen nästan helt fullt. Alla är klädda i grått och svart med någon enstaka färg här och var.

Vi är ju så himla färglösa!! Nu skall jag försöka få in mer färg i livet....det låter kanske lite väl enkelt men jag tror på att inte göra saker och ting för komplicerat i livet, nej in med mer färg i vardagen!



hadegott....................

1 kommentar:

Emily sa...

yay mom! jag håller fullständigt med. killar i färg sticker ut, och det visar ju självförtroende. sexigt! ;D sen kanske inte rosa är min fav color, men hellre det är gråskala. pok.